top of page

Om oss...

Marcus...

första år i livet spenderades tillsammans med föräldrarna Dag och Eva i Oslo innan flytten gick till Vasastan där Marcus fick systern Melinda. Efter vändor i Waterloo och Älvsjö flyttade familjen till Dubai. Marcus själv stannade kvar i Stockholm för att efter sina studier vid universitetet arbeta på IBM. Strax innan Marcus och Tess blev ett par hade han sagt upp sig från jobbet, sålt sin lägenhet på Kungsholmen och beslutat sig för att läsa en MBA i Spanien, Kina och USA. För Marcus är familjens hus i Altea i Spanien den plats som känns mest som hemma och här trivs han som allra bäst, vilket gjorde platsen till ett naturligt val för bröllopet.

 

I Marcus ögon har Tess alltid varit "out of his leage", så för att imponera på henne bjöd han, efter två veckor tillsammans, med henne till Altea. De var här han sa att han älskade henne för första gången (efter att hon sagt det först). Under det senaste året har Marcus tagit med Tess på en galen resa runt jorden, ett hektist första år som han aldrig skulle vilja byta bort men som han är väldigt glad nu är över. Nu kan det "vanliga" livet tillsammans äntligen börja.

Therese...

är uppvuxen i Nacka utanför Stockholm tillsammans med pappa Tobbe, mamma Anki och syrran Isabell. Efter gymnasiet och utbytesåret i Kansas i USA blev Tess norrlänning och började universitetet i Sundsvall. Trots att den norrländska luften var romild, lockade storstadspulsen återigen och hemflytten blev ett faktum. Ett fiasko på Modevetenskap vid Stockholms universitet ledde till en plats på Nordeas Traineeprogram och nu jobbar Tess på Nordeas Treasury-avdelning. Tess favorittid på året är när Melodifestival-cirkusen drar igång och när sommaren kommer så att hon kan åka ut till det älskade sommarstället på Vårholma.

 

Tess träffade Marcus för första gången redan sommaren 2006 och tyckte att han var en riktig tönt. Som tur var växte Marcus med åren, vilket gjorde att Tess i början av 2012 fick upp ögonen för honom. På Marcus födelsedag samma år, fick hon in en fullträff som gav bra avkastning, då kvällen avslutades med skumpa på Marcus hustak. Tess lyckligaste dag i livet var ett år senare, när de gick tillbaka till restaurangen där allt började och Marcus gick ner på knä och friade.

bottom of page